Міжнародний вебінар 22 лютого 2022

Одеська національна академія харчових технологій

Федерація Обмінів Франція – Україна

продовжують серію вебінарів французьких фахівців

Запрошуємо на он-лайн лекцію

22 лютого 2022 об 11.00

«Управління сімейним бізнесом коньяку:

виробництво, зосереджене на екології та біорізноманітті»

«Gérer une entreprise familiale de Cognac, différents postes de travail, axé sur l’écologie et la biodiversité»

Спікерка: Шанталь Леонар, власниця підприємства, член ФОФУ

Підприємство LEONARD PINEAU-COGNAC розташовано в регіоні Гранд-Шампань, одному з найвідоміших крю Коньяку та засновано в 1941 році. Сьогодні родина Шанталь має 43 га винограднику, де вирощують сепажі Ugni-blanc та Colombard для виробництва коньяку і білого Pineau des Charentes; Merlot для червоного та рожевого Pineau des Charentes, а також Chardonnay для безалкогольного виноградного соку. Дистиляцію проводять на місці в котлі на 25 гектолітр. Зберігання Eau de Vie de Cognac і Pineau des Charentes здійснюється в підвалах маєтку в Гондевілі.

Останні 5 років підприємство не використовує хімічні засоби обробки грунту, жодних синтетичних продуктів. Усі види обробки є органічними. «Ми рухаємося до біорізноманіття» – наголошують власники бізнесу.

В 2013 році COGNAC DE GRANDE CHAMPAGNE отримав позначення «Видатне місце смаку».

Вебінар є відкритим для широкого загалу та супроводжується перекладом з французької.

Реєстрація на вебінар: https://forms.gle/1rVohkNmHssbd7q18

Після реєстрації Ви отримаєте на Вашу електронну адресу посилання на відео конференцію ZOOM

До зустрічі!