Одеська національна академія харчових технологій
Федерація Обмінів Франція – Україна
продовжують серію вебінарів французьких фахівців
Запрошуємо на он-лайн лекцію
22 лютого 2022 об 11.00
«Управління сімейним бізнесом коньяку:
виробництво, зосереджене на екології та біорізноманітті»
«Gérer une entreprise familiale de Cognac, différents postes de travail, axé sur l’écologie et la biodiversité»
Спікерка: Шанталь Леонар, власниця підприємства, член ФОФУ
Підприємство LEONARD PINEAU-COGNAC розташовано в регіоні Гранд-Шампань, одному з найвідоміших крю Коньяку та засновано в 1941 році. Сьогодні родина Шанталь має 43 га винограднику, де вирощують сепажі Ugni-blanc та Colombard для виробництва коньяку і білого Pineau des Charentes; Merlot для червоного та рожевого Pineau des Charentes, а також Chardonnay для безалкогольного виноградного соку. Дистиляцію проводять на місці в котлі на 25 гектолітр. Зберігання Eau de Vie de Cognac і Pineau des Charentes здійснюється в підвалах маєтку в Гондевілі.
Останні 5 років підприємство не використовує хімічні засоби обробки грунту, жодних синтетичних продуктів. Усі види обробки є органічними. «Ми рухаємося до біорізноманіття» – наголошують власники бізнесу.
В 2013 році COGNAC DE GRANDE CHAMPAGNE отримав позначення «Видатне місце смаку».
Вебінар є відкритим для широкого загалу та супроводжується перекладом з французької.
Реєстрація на вебінар: https://forms.gle/1rVohkNmHssbd7q18
Після реєстрації Ви отримаєте на Вашу електронну адресу посилання на відео конференцію ZOOM
До зустрічі!